Završne konvencije u Podgorici i Pljevljima bez muzičkih hepeninga

DF je odustao od muzičkih hepeninga zbog solidarnosti sa stradalima u poplavama u regionu

4 komentar(a)
Goran Danilović, Foto: Savo Prelević
18.05.2014. 12:38h

Završne konvencije Demokratskog fronta (DF) u Podgorici i Pljevljima biće održane 20. i 21. maja bez muzičkih hepeninga, saopšteno je iz tog saveza.

Šef poslaničkog kluba DF-a Goran Danilović je, u izjavi dostavljenoj agenciji MINA, kazao da je Front odustao od muzičkih hepeninga zbog solidarnosti sa stradilima u poplavama u regionu.

"Ovo je prilika da javnost obavijestim da smo odustali od muzičkih hepeninga, nakon naših konvencija, iz razloga što na takav način pokazujemo solidarnost prema stradalim ljudima u regionu, u Srbiji, u istočnom dijelu Bosne i Hercegovine, u svim poplavljenim područjima gdje su materijalne i ljudske štete nevjerovatnih srazmjera“, rekao je Danilović.

On vjeruje da će svaki čovjek i glasač DF-a znati da cijeni to što je Front ovom trenutku promijenio plan.

Danilović je naveo da će Front, novac predviđen za veselje mladih u Podgorici u Pljevljima, preusmjeriti u najznačajnijem obimu za pomoć stradalim područjima u regionu.

"Molimo javnost u Podgorici i Pljevljima da prihvati našu odluku i pozivamo sve svoje članove, simpatizere i buduće glasače da 20. maja u Podgorici budu sa nama na Trgu kod Svetog Petra Cetinjskog, zbog toga što će to biti prilika da čuju našu završnu poruku, ali i da svojim prisustvom pomognu ugrožena područja u regionu“, rekao je Danilović.

On je pozvao i sve stanovnike Pljevalja da se pridruže na završnoj konvenciji Fronta 21. maja u 20 sati na centralnom Trgu u tom gradu.