Bivša žena Bredlija Kupera: On je arogantni manipulator

Bredli Kuper je rijetko govorio o svom propalom braku, a čak je i diplomatski odgovarao na pitanja o razvodu

107 pregleda0 komentar(a)
Bredli Kuper, Foto: Shutterstock
12.05.2014. 17:52h

Glumica Dženifer Espozito nije imala riječi hvale za svog bivšeg supruga Bredlija Kupera u novim memoarima koji nose naziv “Jennifer’s Way”.

Iako ga ni u jednom momentu nije imenovala, Dženifer je opisala susret sa čovjekom zbog kog su joj se "upalili svi alarmi u glavi".

Opisala ga je kao “pametnog, zabavnog, arogantnog momka koji je majstor manipulacije” dodajući da ga ona i nije smatrala pretjerano atraktivnim.

Uprkos tome što su veoma brzo postali par Dženifer kaže da je Kuper imao “zlobnu i hladnu stranu”, te da je njegova ličnost znala za tren da se promijeni.

Kako kaže, njihova čitava veza se zasnivala isključivo na njegovim potrebama, zbog čega se često osjećala kao da je na margini.

“Bila sam veoma tužna i usamljena”, napisala je dodajući da je na polovini veze krenula da pohađa duhovni centar u Los Anđelesu, kao i da su u tom trenutku bili vjenčani nekoliko mjeseci – “Tih dana moja veza je dotakla dno i za samo nedjelju dana se završila i to baš onako kako sam očekivala – nekulturno i iznenada”.

Inače, Bredli Kuper je rijetko govorio o svom propalom braku, a čak je i diplomatski odgovarao na pitanja o razvodu.

“To je nešto što se desilo, dobra strana je da smo oboje toga bili svjesni i prekinuli na vrijeme”.