Nejmar: Ne smijemo odustati od titule

Nejmar je rekao da njegova debitantska sezona u dresu katalonskog kluba nije bila laka, ali je dodao da je i to sastavni dio fudbala.

0 komentar(a)
Nejmar, Foto: Beta/AP
30.04.2014. 16:15h

Fudbaler Barselone Nejmar rekao je danas da njegov tim ne smije da odustane od borbe za titulu šampiona Španije.

"Moramo se boriti do kraja jer nada posljednja umire. čak i kada postoji jedan odsto šanse da dođemo do titule, mi moramo nastaviti da vjerujemo", rekao je Nejmar za Mundo Deportivo, prenose britanski mediji.

Barselona ove sezone još nije osvojila nijedan trofej. Nedavno je poražena u finalu Kupa kralja od Real Madrida, a eliminisao ju je i Atletiko iz Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona.

Nejmar je rekao da njegova debitantska sezona u dresu katalonskog kluba nije bila laka, ali je dodao da je i to sastavni dio fudbala.

"Imao sam svakakve periode... dobre i loše. Kada je teško, podigneš glavu i gledaš naprijed. Nedavno smo izgubili u finalu Kupa kralja, i priznajem da osjećaj nije lijep, ali iz svega treba izvući pouku. Kada ste tužni, podignete glavu i nasmijjete se", kazao je napadač Barselone.

Barselona je tri kola pred kraj sezone druga u španskoj Primeri sa 84 boda što je četiri boda manje od prvoplasiranog Atletika iz Madrida, i dva više od Reala iz Madrida koji je treći i ima utakmicu manje u odnosu na dvije prvoplasirane ekipe.