Šervud: Real je jeftino kupio Bejla

"Njegov transfer sada izgleda tako jeftino. Ako će Bejl Realu donijeti Ligu šampiona, a čini se da hoće, onda je Real napravio dobar posao", rekao je Šervud

50 pregleda0 komentar(a)
Tim Šervud, Foto: Reuters
18.04.2014. 10:31h

Trener Totenhema Tim Šervud rekao je danas da je Real Madrid jeftino kupio Gereta Bejla, koji je za rekordan transfer od 100 miliona eura prešao iz engleskog u taj španski klub.

"Njegov transfer sada izgleda tako jeftino. Ako će Bejl Realu donijeti Ligu šampiona, a čini se da hoće, onda je Real napravio dobar posao", rekao je Šervud, prenijeli su britanski mediji.

Bejl je prošle godine, posljednjeg dana ljetnjeg prelaznog roka iz Totenhema prešao u Real Madrid za rekordan transfer od 100 miliona eura.

Bejl je u petak lijepim golom donio pobjedu Realu u finalu Kupa kralja protiv Barselone (2:1). Šervud je rekao da je sms porukom čestitao 24-godišnjem napadaču na prikazanoj igri u finalu, ali je kroz osmjeh dodao da mu Bejl nije odgovorio na poruku.

Totenhem ove sezone postiže nešto slabije rezultate, trenutno se nalazi na šestom mjestu na tabeli i gotovo sigurno neće uspjeti da izbori mjesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Dajte mi Gereta Bejla i mislim da bismo bili ozbiljniji kandidati za osvajanje prva četiri mjesta u Premijer ligi ove sezone. On je prošle godine od 21 postigao osam pobjedonosnih golova za Totenhem i imao je devet asistencija. Kada biste taj učinak uračunali, sada bismo bili u drugačijoj situaciji", rekao je Šervud.

"Želio je da ode iz Totenhema. Kada fudbaler želi da napusti klub, vrlo je teško zadržati ga. Osim ako niste Liverpul, naravno", dodao je Šervud.