Ćetković za BBC pričao pola sata

Crnogorski predstavnik sa delegacijom kreće u Kopenhagen 28. aprila, a već 30. mu je zakazana prva tonska proba

70 pregleda9 komentar(a)
15.04.2014. 17:39h

Crnogorski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu Sergej Ćetković vratio se iz Londona gdje je učestvovao na posljednjoj žurci u čast tog takmičenja.

"U Londonu je bilo odlično, a za razliku od amsterdamske žurke u okviru koje je nastupilo nas 25 učesnika, na londonskoj je bilo svega petnaestak. Sve se održavalo u "Cafe de Paris". Pored numere "Moj svijet" otpjevao sam i kompozicije "Pogledi u tami" i "Još volim te" i oduševljen sam kako je sve tri publika prihvatila, a najbitnije je što numeru sa kojom ću se takmičiti na Eurosongu uveliko znali i pjevali. Ono što me je posebno iznenadilo je i odnos novinara televizije BBC prema meni, pa je i sam intervju za pomenuti mediji trajao pola sata, što inače nije praksa", pohvalio se Ćetković.

I ovoga puta crnogorska pop zvijezda se družila sa ostalim izvođačima, a uspio je da malo prošeta Londonom gdje je već boravio nekoliko puta.

Tamo su snimljeni njegovi spotovi za naslovnu numeru aktuelnog albuma "Dva minuta", kao i video za kompoziciju "Zbog nas".

"Poslužilo nas je i lijepo vrijeme, tako da smo, pored brojnih obaveza, imali vremena i da malo prošetamo", otkrio je on.

Odmah po dolasku iz Londona, Ćetković je nastavio pripreme pred Eurosong, pa smo ga i mi zatekli na probi na kojoj je do kasno sinoć vježbao scenski nastup.

Tako će ga na sceni u Kopenhagenu pratiti balerina Jovana Stanisavljević, inače apsolvent osnovnih akedemskih studija fakulteta za fizičku kulturu Univerziteta u Beogradu i višestruka prvakinja Srbije u umjetničkom klizanju.

"Stigli su i prateći vokali iz Hrvatske, i upravo sad dogovore oko nastupa privodimo kraju. Dakle, ja sam predstavnik Crne Gore, a sa pratećima iz Hrvatske i balerinom iz Srbije, povezaćemo na neki način ove republike koje, nažalost, ne učestvuju ove godine na Eurosongu", ističe Ćetković.

Crnogorski predstavnik sa delegacijom kreće u Kopenhagen 28. aprila, a već 30. mu je zakazana prva tonska proba.

Ćetković će nastupiti prve večeri Eurosonga koja je na programu 6. maja i to pod rednim brojem 15. Finale je zakazano za 10. maj.

Galerija