Falkao: I dalje je rano, ali se nadam da ću igrati u Brazilu

„Nadam se da ću igrati na Mundijalu, ali je još prerano da bih bio siguran. Brzo se oporavljam, terapija ide veoma dobro”, istakao je Falkao

0 komentar(a)
Radamel Falkao, Foto: Beta AP
07.04.2014. 14:31h

Povrijeđeni fudbaler Monako Radamel Falkao je danas rekao da se i dalje nada da će igrati na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

„Nadam se da ću igrati na Mundijalu, ali je još prerano da bih bio siguran. Brzo se oporavljam, terapija ide veoma dobro”.

„Srećan sam što opravak dobro napreduje. Malo sam ispred onog što sam očekivao... Imam veliku želju i motivaciju da se vratim”, rekao je Falkao za francuske medije.

Reprezentativac Kolumbije je krajem januara pokidao ligamente lijevog kolena na utakmici francuskog Kupa protiv nižerazrednog Monta.

Monako je, poslije jučerašnje pobjede nad Nantom, drugi na tabeli francuske Lige 1 sa 66 bodova i na putu je za plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

„Oduševljen sam Monakom, i dalje pobjeđujemo. Na dobrom smo putu da postignemo naš cilj i da obezbijedimo učešće u Ligi šampiona. Nadam se da ću igrati Ligu šampiona sa Monakom naredne sezone”, kazao je Falkao.