Uoči izbora u okolini Podgorice niču gradilišta

"Čovjeku kod kojeg trenutno radim, došao je mještanin, koji je zadužen za ovaj dio, i kazao mu da može da završi sprat i da ga niko neće dirati"

64 pregleda19 komentar(a)
građevinski radovi pred izbore, Foto: Luka Zeković
06.04.2014. 00:58h

Djelovi Malog brda, Kakaricke gore i Park šume u Zagoriču posljednjih nekoliko mjeseci izgledaju kao veliko gradilište, a mještani juče nijesu bili voljni da sa novinarima "Vijesti" pričaju o kakvim radovima je riječ.

Naselja na ovim mjestima se u Podgorici često nazivaju "nelegalnim", jer ne postoji prostorno-urbanistički plan za ova mjesta, dok su građani godinama unazad "na divlje" prisvajali državna imanja i gradili kuće.

Dok je zapadna strana Malog brda većinom izgrađena, na istočnoj strani se uveliko grade kuće i krče šume kako bi se pravili putevi.

Zidar, koji je trenutno zaposlen na Malom brdu i želio je da ostane anoniman, smatra da se radi o predizbornoj kampanji.

"Čovjeku kod kojeg trenutno radim, došao je mještanin, koji je zadužen za ovaj dio, i kazao mu da može da završi sprat i da ga niko neće dirati. Tamo sada dovode vodu, struju, a svako gradi da izgradi što više prije izbora", kazao je.

Opširnije čitajte u štampanom izdanju "Vijesti" za 6. april