Pozitivna Berane: Ne nudimo virtuelna radna mjesta, već realna rješenja

"Pošaljite aktiviste vladajuće klase koji prijete i podmićuju u penziju i budite heroji i odbranite svoju i čast svoje familije", rekao je Čantrić

85 pregleda4 komentar(a)
Pozitivna Crna Gora Berane, Foto: Pozitivna Crna Gora
07.03.2014. 12:27h

Plan za ozdravljenje posrnulih i opljačkanih preduzeća, stvarna reorganizaciju lokalne uprave gdje će važniji biti građanin od opštinskih službenika, javno, transparentno trošenje vašeg novca i totalni servis onima koji su do sada čekali u redovima ispred šaltera, samo su neki od prioriteta partije, kazao je predsjednik Opštinskog odbora Pozitivna Crna Gora Berane Rade Čantrić.

On je kazao da ta partija ne obećava virtuelna radna radna mjesta, privilegije i protekcije.

"Nudimo realna rješenja i društvo pravednih i jednakih. Obećavamo veliki rad bez posustajanja i život sa nadom. Pravićemo puteve i komunalnu infrastrukturu tamo gdje je najpotrebnija i nećemo to raditi samo pred izbore. Uredićemo stočnu i sve druge pijace,obezbijediti razvoj poljoprivrede i vratiti Berane na turističku mapu Crne Gore", kazao je Čantrić.

Dodaje da se neće "svetiti i trošti snagu na revanšizam".

"Imamo mnogo posla i zato krećemo već 10. marta u bitku za bolji život. Pošaljite aktiviste vladajuće klase koji prijete i podmićuju u penziju i budite heroji i odbranite svoju i čast svoje familije", rekao je Čantrić.

Lokalni izbori u Beranama održaće se 9. marta