Meša Kolarević proširuje supermarket u Boretima

Bivši zet premijera Mila Đukanovića, samoposlugu nekadašnjeg OOUR- a „Jadran“, izdao je u zakup poznatom budvanskom lancu supermarketa „Megapromet"

721 pregleda1 komentar(a)
Megapromet, market Meše Kolarevića, Foto: Megapromet.me
06.03.2014. 20:06h

Sekretarijat za prostorno planiranje i održivi razvoj Opštine Budva izdao je urbanističko-tehničke uslove poznatom građevinskom biznismenu, Mehmedu Meši Kolareviću za dogradnju samoposluge u naselju Boreti.

Resorni opštinski sekretarijat izdao je urbanističke uslove za izradu investiciono-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju poslovnog prostora, što je prvi papir u proceduri za dobijanje građevinske dozvole.

Prema DUP-u bivši premijerov zet na toj parceli može da gradi hotel od 6.048 kvadrata i 12 spratova
Kolarević, koji je vlasnik atraktivne parcele od 760 kvadrata, na kojoj se nalazi samoposluga od 269 kvadrata, podnio je zahtjev za dogradnju tog trgovačkog objekata.

Bivši zet premijera Mila Đukanovića, samoposlugu nekadašnjeg OOUR- a „Jadran“, izdao je u zakup poznatom budvanskom lancu supermarketa „Megapromet“, koja namjerava da proširi kapacitete svoje prodavnice.

U dopisima iz Opštine piše kako je na toj parceli, umjesto samoposluge važećim Detaljnim urbanističkim planom „ Bečići“, predviđena izgradnja hotela i to od 6.048 kvadrata bruto građevinske površine, dok je preporučena spratnost do 12 etaža.

Mehmed Kolarević, čija je građevinska kompanija „14. septembar“ gradila brojne stambene zgrade kako u Petrovcu, tako i u Budvi, jedan je od uspješnijih graditelja.