Preko stotinu torti stiglo u Dječiji dom u Bijeloj

„Kako rastemo, tako svake godine bude po koja torta više. U prethodnoj deceniji „Torte za osmijeh“ sakupljeno je ukupno 749 torti"

154 pregleda2 komentar(a)
02.03.2014. 17:23h

Slađe, čokoladnije, kremastije... Za osmijeh ― širi, vedriji, radosniji, mogao bi biti moto manifestacije "Torta za osmijeh" koja je 11. put održana u Dječijem domu "Mladost" u Bijeloj.

„Kako rastemo, tako svake godine bude po koja torta više. U prethodnoj deceniji „Torte za osmijeh“ sakupljeno je ukupno 749 torti. Najbolji skakač, svjetski rekorder u skokovima sa skijaške skakaonice, ne bi mogao preskočiti toliki slatki šareniš. Ne bismo da pretjeramo u hvaljenju, ali falilo bi mu bar još 30-ak metara“, saopštili su organizatori NVO Omladinski centar iz Herceg Novog.

Preko stotinu torti u obliku automobila, srca, zeca, meda, Miki Mausa i svega što mašta može da smisli, a vješte ruke oblikuju, obradovali su mališane u Bijeloj.

Za 120 mališana, darodavci iz cijele Crne Gore, ali regiona donijeli su ili poslali slatke delicije - za 120 dječijih osmijeha, za smijehe vrednije od svakog zlata i lovorovog vijenca.

Galerija