U nedjelju gradski derbi u Baru za 1. mjesto pred plej-of

Šampion Luka Bar je trenutno prva i ima bod više od drugoplasiranog Galeba, kojem je dovoljna i pobjeda od 3:2 za prvo mjesto, odnosno dva osvojena boda, da bi zauzeo prvo mjesto

0 komentar(a)
22.02.2014. 10:48h

Gradski rivali Galeb i Luka Bar u nedjelju veče odlučivaće o prvoj startnoj poziciji za plej-of odbojkašica – uoči posljednjeg 14. kolu ligaškog dijela Prve ženske lige, šampion Luka Bar je prva i ima bod više od drugoplasiranog Galeba, kojem je dovoljna i pobjeda od 3:2 za prvo mjesto, odnosno dva osvojena boda, da bi zauzeo prvo mjesto.

Kod istog broja bodova, naime, “galebice” bi bile najbolji zbog više pobjeda (13-12). U prvom dijelu prvenstva Luka Bar je slavila 3:0.

U ostalim mečevima interesantan je i večerašnji podgorički derbi između Budućnost Zetatransa i Morače, koji nema rezultatski značaj, jer će Budućnost u plej-of sa treće, a Morača sa četvrte pozicije.

Kolo prije kraja, Gimnazijalac i Nikšić su sa istim brojem bodova (četiri), pobjeda (jedna) i istim set-količnikom (6:36) u trci za opstanak, pa će protiv Rudara, odnosno Budve pokušati da izbjegnu posljednje mjesto i ispadanje iz elite.

Parovi

Danas

Gimnazijalac – AOK Rudar (18)

Budućnost Zetatrans – Morača (19)

Sjutra

Galeb – Luka Bar (18)

Nikšić – Budva (19)