Možda Sulejman dođe u Budvu

Voljeli bismo da povežemo dvije serije tako što će Halit doći kao Sulejman sa svim svojim ženama i, recimo, zakupiti Sveti Stefan

85 pregleda0 komentar(a)
Mima Karadžić, Halit Ergenč, Foto: Privatna arhiva
08.02.2014. 08:22h

Milutin Mima Karadžić crnogorski glumac i producent serije “Budva na pjenu od mora”, nedavno se upoznao sa turskim kolegom Halitom Ergenčom, koji je poznat iz serije kao Sulejman Veličanstveni. Družili su se u pauzi snimanja reklamne kampanje za njihove hit serije u Srbiji.

“'Budva na pjenu od mora' i 'Sulejman' startovaće uskoro na srpskoj TV Nova. Povodom kampanje koja se trenutno radi, Halit je prije 10-ak dana dolazio u Srbiju i tada smo, na snimanju, napravili i nekoliko zajedničkih fotografija”, priča za “Vijesti” Karadžić. Kampanja je, tvrdi on, interesantno osmišljena.

“U planu je da se zakupe bilbordi na kojima će biti Sulejman sa svim njegovim ženama, a u pozadini da se vidi Istanbul, i Savo Bačić sa svim njegovim ženama, a iza njih se vidi Budva. Inače, omiljene destinacije za ljetovanje u Srbiji su Budva i Turska, tako da ćemo i na ovaj način promovisati turizam”, siguran je Karadžić.

MM Production, koja realizuje sve popularniju ”Budvu”, nedavno je saopštila je da će se ta serija emitovati u Egiptu i UAE, a vjerovatno i u Tunisu i Maroku. Mima ne krije da se nada da će serija nastaviti da se širi i da bi volio da stigne i do Turske. Poznanstvo sa Ergenčom je, kaže, iskoristio da ga upozna sa tim projektom.

“Nije isključeno da nam se Halit pridruži u narednoj sezoni, iako je rano govoriti o tome. Pričao sam mu o seriji i bio je veoma zainteresovan i da sluša o njoj i da učestvuje”, pohvalio se Karadžić.

Autori “Budve” bi, dodaje, Halita, ugostili na potpuno drugačiji način od onoga što publika očekuje.

“Nije nam interesantno da ga dovedemo kao glumca koji će imate neku posebnu ulogu. Bolja varijanta bi bila da nekako povežemo te dvije serije, tako što će Halit u Budvu stići sa svim svojim ženama kao Sulejman i, recimo, zakupiti Splendid ili Sveti Stefan. Mislim da bi se njegovom dolasku Budvani obradovali”, kroz smijeh zaključuje Karadžić.