Uhapšen Nikšićanin zbog sumnje da je ukrao tri automobila

"Službenici CB Nikšić su pronašli navedeno vozilo koje je bilo rastavljeno na djelove na otpadima sekundarnih sirovina“

109 pregleda4 komentar(a)
policija, Foto: Uprava policije
23.01.2014. 14:27h

Nikšićka policija lišila je slobode Vladana Ristića (23) iz toga grada zbog osnovane sumnje da je u toku decembra i januara izvršio tri krađe i tom prilikom otuđio tri automobila.

Sudija za istragu Osnovnog suda u Nikšiću je Ristiću odredio pritvor i on je od strane policijskih službenika CB Nikšić sproveden u ZIKS.

Za Ristićem, koji se nalazio u bjekstvu, policija je u decembru raspisala potjernicu zbog osnovane sumnje da je ukrao automobil „Golf 3“ koji je bio parkiran u Ulici Peka Pavlovića, a koji je vlasništvo M.A.

"Službenici CB Nikšić su pronašli navedeno vozilo koje je bilo rastavljeno na djelove na otpadima sekundarnih sirovina“, navodi se u saopštenju policije.

J.D. i I.A., obojica iz Nikšića, prijavili su policiji da im je u noći između 12. i 13., odnosno 15.januara nestao automobil koji je bio parkiran na parking prostoru ispred zgrade u kojoj stanuju. U oba slučaja riječ je o „Golfu 2“.

„Policijski službenici CB Nikšić su odmah po prijavljenim događajima pronašli otuđena vozila i ista, nakon izvršenog uviđaja, vratili vlasnicima. Preduzimajući intenzivne operativno taktičke mjere i radnje, policijski službenici su utvrdili da je navedene krađe vozila izvršilo lice V.R., koje se nalazilo u bjekstvu i za kojim je u decembru 2013. godine bila raspisana potjernica“, stoji u saopštenju policije.