Klaudija Šifer: Zaradila sam bogatstvo zahvaljujući kosi

Bivši model je i rekla kako veći dio vremena, odnosno uljepšavanja posvećuje u njegovanju kose

130 pregleda4 komentar(a)
Klaudija Šifer, Foto: Shutterstock
19.01.2014. 19:42h

Poznati top model Kaludija Šifer je u intervijuu za britansko izdanje magazina "Vogue" izjavila kako nikad ne bi mijenjala svoju frizuru…

Poznati top model Klaudija Šifer već godinama ima istu boju kose i istu frizuru za koju kaže da je ne bi mijenjala ni za šta na svijetu.

Manekenka je u intervjuu za britansko izdanje modnog mazagina "Vogue" rekla kako je njena kosa tokom godina postala njen zaštitni znak, ali i dobar izvor zarade jer je upravo zahvaljujući plavoj dugoj kosi godinama zaštitno lice mnogih svjetskih kuća koje reklamiraju proizvode za njegu kose.

"Mislim da je za moj uspjeh zaslužna upravo moja kosa i ne planiram da mijenjam frizuru. Zahvaljujući kosi sam i zaradila bogatstvo", rekla je Klaudija.

Bivši model je i rekla kako veći dio vremena, odnosno uljepšavanja posvećuje u njegovanju kose.

"S ozirom da je moja kosa moj zaštitni znak veoma je dobro njegujem. Na svake tri nedjelje se farbam, a prije svakog pranja obavezno stavljam masku za njegu kose", rekla je Klaudija

Podsjetimo da je Kaludija Šifer ušla i u Ginisovu knjigu rekorda kao model koji je najviše puta bio na naslovnim stranama modnih časopisa.