URA: Hvala Katniću što je pozvao građane na protest u subotu

"Svaki normalni građanin Crne Gore sinoć osjetio stid što živi u zemlji u kojoj najvažnije funkcije pokrivaju osobe poput Milivoja Katnića"

9008 pregleda23 komentar(a)
Građanski protest, Foto: Odupri se
19.02.2019. 18:55h

Sinoć je Milivoje Katnić pokazao zašto ljudi treba da izađu na proteste, i u to ime treba mu beskrajno zahvaliti, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA

“Ako kojim čudom bilo koji građanin Crne Gore nije do sada našao razlog da ustane protiv ovakvog nakaradno uspostavljenog sistema koji je kreirala nakriminalnija i najkorumpiranija organizacija u istoriji Crne Gore (DPS) i svi njeni funkcioneri, uključujući tu i Milivoja Katnića, svaki njihov javni nastup afirmiše bunt i ideju protesta, te prije svega nazovi glavnog specijalnog tužioca pozivamo da nastupi makar još dva puta do subote”, poručuju iz URE.

Oni kažu da je crnogorska javnost sinoć imala priliku da čuje argumentciju koja vrijeđa zdrav razum i koja slikovito govori kakve institucije imamo, "ako se institucijama mogu i nazvati".

“Jer uloga svih zarobljenih institucija je zaštita lika i djela prve familije. Zastiđe sa kojim se nazovi tužilac sinoć ponosio je i to da za aferu “Koverat” nije pozvao Đukanoviča na saslušanje. Građanin nad građanima, kakvim sebe smatra, jer je nazovi specijalni tužilac, ubijeđen je u neistinitost Kneževićeve tvrdnje da je novac dao u dogovoru sa Đukanovićem i ne smatra da tu treba bilo kakvo pitanje pokrenuti. A i kako bi ga pokrećao prema šefu kojem služi kao pion”, navode u URI.

Kažu da je "svaki normalni građanin Crne Gore sinoć osjetio stid što živi u zemlji u kojoj najvažnije funkcije pokrivaju osobe poput Milivoja Katnića".

“Moraćemo da razočaramo Katnića i poručiti mu da će svake subote, ispred zgrade koju je okupirao sa šefom nad šefovima najveće organizovane kriminalne i korupcionaške grupe u istoriji Crne Gore, slušati bunt i parole gnijevnih građana. Jer smo dosta čekali, trpjeli i patili – niko neće zaustaviti oslobođenje ove zemlje od kriminala i korupcije a posebno ne Katnić i ‘polakote’ “, zaključuju iz Građanskog pokreta URA.