Knez prošao u finale: Bolje bi mu legli Boj Džordž ili Leni Kravic

Crnogorski pjevač uspio da se imitacijom Travolte plasira u finale šoua “Tvoje lice zvuči poznato”

90 pregleda12 komentar(a)
Nenad Knežević Knez, Foto: Facebook
23.12.2013. 19:13h

Crnogorski pjevač Nenad Knežević Knez uspio je da svojom imitacijom Džona Travolte obezbijedi sebi mjesto u finalnoj epizodi emisije “Tvoje lice zvuči poznato” koja će biti emitovana u subotu, 28. decembra.

Iako je u polufinale ušao kao neko ko je u deset epizoda imao najveći broj bodova, Knez je, kada su se zbrojili ti i glasovi publike, bio tek peti finalista.

"Mislim da je i žiri a i publika ocjenjivao samo posljednju imitaciju, a ne sve ono što smo radili tokom serijala TLZP. Zadovoljan sam što sam ušao u finale, jer kao što ste vidjeli, moglo je to, bez obzira na dotadašnji skor, da se i ne dogodi. Potrudio sam se da svoju pretposljednju ulogu iznesem najbolje što mogu, iako sam imao tehničkih problema sa slušalicama i mikrofonom", požalio nam se Knez.

To što je polufinalna emisija išla uživo, stvorilo je poteškoće i produkciji, ali se to nije primijetilo.

"Imali smo problem sa liftom koji je u jednom trenutku zakočio, pa su improvizovali. Mada, takve stvari se dešavaju kad je živi program. Samim tim smo i mi preksinoć bili manje opušteni na sceni nego inače", priznaje Knez.

Voditeljka šoua Marija Kilibarda istakla da su svi birali pjesme, no Knez ipak tvrdi da je bilo takmičara koji nijesu imali tu privilegiju.

"Goci, meni i još nekim takmičarima bile su dodijeljene i uloge i pjesme od strane produkcije. Da sam ja mogao da biram sigurno ne bih odabrao Travoltu, već nekoga ko mi više leži recimo Lenija Kravica ili Boj Džordža. Od domaćih ne znam koliko je još ostalo onih interesantnih, s obzirom na to da nam je taj izbor sužen, a ne volim da se ponavljam", ističe Knez.

On tvrdi da mu je žao što u finalu nećemo imati priliku da gledamo neke takmičare.

"Prije same polufinalne emisije imao sam najveći broj glasova ukupno, a završio sam na petom mjestu. Po licenci se svi ti glasovi i pretvaraju u poene (od jedan do 12) i zbrajaju sa onima koje nam dodijeli publika i samo pet takmičara sa najvećim brojem glasova idu dalje. Mislim da je u finalu definitivno trebalo da bude i Željko Šašić koji je tokom čitavog serijala bio sjajan.

Žao mi je, eto, i zbog Sneki, Skaja i Goce. Ma, svi smo se trudili i dali sve od sebe, da budemo dobri. Ovo nije samo puko takmičenje, već je osnova emisije humanost. Zato i mislim da smo, bez obzira na krajnji rezultat, ispunili cilj i pomogli ljudima kojima je pomoć bila neophodna", siguran je Knez.

Posljednja emisija na programu je za manje od nedjelju dana, a Knez još uvijek ne zna čiji će lik i djelo pokušati da dočara u samom finalu.

"Na produkciji je da nam dodijeli uloge, za sada postoji nekoliko opcija", kazao je Knez, ne skrivajući da se on uveliko informiše o tome kome je pomoć potrebna, jer će pobjednik nekome uručiti 10 hiljada eura i sav prihod od SMS glasanja.

"Na Internetu sam tražio i za sada sam našao troje, četvoro ljudi kojima je pomoć potrebna. Imam vremena da do subote odlučim kome ću dodijeliti nagradu, ukoliko pobijedim u šouu, bitno je samo da se dobro informišem kome je novac najpotrebniji", zaključuje Knez.

Pored njega, u finalnoj epizodi predstaviće se još i glumac Boris Milivojević, kao i pjevači Aleksa Jelić, Ana Kokić i Sara Jovanović.

Posao trpio zbog šoua

Probe koje su imali svakodnevno za ovaj šou, svakako da su svim učesnicima onemogućile da se bave svojim poslom.

"Kada su nas iz produkcije zvali da učestvujemo u TLZP-u, rekli su nam da to treba da bude propratno i da nam sam šou neće oduzimati puno vremena i smetati nam da radimo svoj posao.

Međutim, probe su bile toliko zahtjevne, pogotovo ove za živu emisiju, da niko od nas i nije pomišljao da se bavi svojim poslom. Ipak, svi smo ovom šouu pristupili studiozno, a posebno i zbog toga što je humanitarnog karaktera, tako da smo zaista svi do jednog pokazali koliko smo profesionalni", smatra Knez.