Martino: Ovaj poraz otežava stvari

„Mislim da moja ekipa zna što treba da radi tokom utakmice. Ali, sve se svodi na rezultate, a oni su sada negativni“, istakao je Martino

1 komentar(a)
Martino, Foto: Beta/AP
02.12.2013. 10:59h

Nakon poraza od Atletika u Bilbau, trener Barselone Herardo Martino je odbio da kritikuje svoje izabranike, iako su doživjeli drugi uzastopni poraz.

Ono što još više mora da brine sve u Kataloniji je igra, koja je daleko od željene, mada veliki problem stvaraju i povrede Mesija, Alveša, Albe, Pujola...

„Ovaj poraz otežava stvari, ali moram reći da sam vidio dobru igru, bar u prvom poluvremenu. Isto tako, mislim da je na utakmicu uticala situacija sa Nejmarom“, aludirao je Martino na start Iturapsea nad Brazilcem, za koji je mogao da dobije crveni karton.

Argentinski stručnjak smatra da je njegov tim bio bolji do gola Ikera Muniaina.

„Kada bih govorio o prvih 70 minuta, rekao bih da smo igrali dobro i vidio sam jako dobru ekipu. U prvom poluvremenu smo pokazali jedno od najboljih izdanja u tom dijelu u cijeloj sezoni“.

„Za mene nema ništa zagonetno. Mislim da moja ekipa zna što treba da radi tokom utakmice. Ali, sve se svodi na rezultate, a oni su sada negativni“, zaključio je Martino, čiji tim dijeli 1. mjesto Primere sa Atletikom, dok je Real tri boda iza.