Uskoro krštenje princa Džordža, na pomolu kraljevski skandal?

Kejt i Vilijam su već pokazali da ne žele da se drže nekih starih kraljevskih običaja, pa tako na svoje vjenčanje nisu pozvali neke članove kraljevske porodice

70 pregleda3 komentar(a)
princ Džordž, princ Vilijam, Kejt Midlton, Foto: Pinterest
10.10.2013. 16:37h

Kejt Midlton i princ Vilijam su svoje obaveze posvetili kraljevstvu i prvorođenom sinu princu Džordžu sa kojim provode svaki slobodan trenutak. Kako se bliži dan njegovog krštenja, britanski mediji sve više pišu o zvanicama koje će 23. oktobra prisustvovati tom važnom događaju.

Na krštenje nisu pozvani neki stariji članovi kraljevske porodice, među kojima tetke princa Vilijama, princeze Ana i Sofi, grofice od Veseksa, kao ni Džordžovi praujaci, princ Endrju i princ Edvard jer njegovi roditelji žele da svečanost bude intiman porodični događaj.

U Bakingemskoj palati su odbili da daju komentare na događaj. Zasad je samo poznato da će dječak biti kršten u kapelici u palati Sveti Džejms koja je intimnija i mladom paru se više sviđa.

Kršenju će vrlo vjerovatno prisustvovati kraljica i princ Filip, princ Čarls i vojvotkinja od Korvola, princ Hari i Kejtini, sestra Pipa i brat Džejms.

Među šest kumova vjerovatno će se naći Vilijamov dugogodišnji savjetnik Džejmi Louter-Pinkerton, najbolji prijatelj Tomas Van Straubenze i bivša kraljevska dadilja Tigi Leg Burk.

Kejt i Vilijam su već pokazali da ne žele da se drže nekih starih kraljevskih običaja, pa tako na svoje vjenčanje nisu pozvali neke članove kraljevske porodice, a i prvi portret princa Džordža nije snimio profesionalni fotograf, već Kejtin otac.