Rakojević nije više trener Mladosti, stiže Goran Milojević

Goran Milojević je nekadašnji fudbaler Zvezde, Partizana, Majorke, Selte i Viljareala, kasnije trener Železnika, Smedereva, španske Meride, slovačkih Košica i Ružomberoka

90 pregleda6 komentar(a)
Nikola Rakojević, Foto: Savo Prelević
08.10.2013. 14:32h

Evropska fudbalska bajka završila se već u oktobru - Nikola-Peco Rakojević više nije trener Mladosti, samo dva mjeseca nakon najvećeg uspjeha u klupskoj istoriji.

Iskusni trener sporazumno se rastao sa čelnicima podgoričkog kluba, koji nisu priznavali minuli rad - Mladost je nakon 10. kola na očajnoj 10. poziciju u šampionatu, sa samo osam osvojenih bodova.

"Zahvaljujemo se Rakojeviću na uspješnoj saradnji i na najvećem uspjehu u istoriji kluba. On je najmanji krivac za ovo što nam se dešava u prvenstvu, krivci su fudbaleri, ali nismo mogli da promijenimo 20 igrača", kazao je sekretar Mladosti Miodrag Vukićević.

Već je pronađen Rakojevićev nasljednik - novi trener Mladosti biće Goran Milojević, nekadašnji fudbaler Zvezde, Partizana, Majorke, Selte i Viljareala, kasnije trener Železnika, Smedereva, španske Meride, slovačkih Košica i Ružomberoka.

Milojević, kome je ovo povratak u crnogorski fudbal, jer je prije tačno 11 godina bio na kormilu pljevalskog Rudara, sjutra će biti predstavljen kao novi trener Mladosti.

Debitovaće 19. oktobra na Starom aerodromu protiv Grblja.