Džesika Alba nije bila zadovoljna svojim izgledom

Bilo je ludo, bila sam tako mršava, tako samosvjesna...", dodala je ona

94 pregleda4 komentar(a)
Džesika Alba, Foto: Beta/AP
25.09.2013. 11:56h

Glumica Džesika Alba, koja važi za jednu od najljepših u Holivudu, priznala je da je do prije par godina bila samokritična prema svom izgledu do te mjere da nikad nije bila zadovoljna.

"Prije nego što sam dobila djecu bila sam kritična prema svom tijelu, čak i kad sam izgledala odlično. Nisam htjela da nosim kratke pantalone jer sam se osjećala nesigurno", otkrila je ona u intervjuu za "Health" magazin.

"Bilo je ludo, bila sam tako mršava, tako samosvjesna...", dodala je ona.

Glumica je danas ipak jako zadovoljna svojim izgledom jer je, kako kaže, fokusirana na stvari koje su joj važne, poput svoje djece.

"Sad se bolje osjećam u svojoj koži, jer koga briga? Na kraju dana, to izgleda kao mnogo vremena potrošenog na nešto što nije bitno", objasnila je ona.

Kako je otkrila, vitkost održava tako što konstantno vježba i jede organsku hranu. Alba je ranije priznala da je nosila korset po tri mjeseca nakon porođaja 2008. i 2011. kako bi vratila svoj pređašnji izgled. To iskustvo nazvala je "znojavim, ali vrijednim".

Glumica će se na veliko platno vratiti sljedećeg mjeseca u filmu "Machete Kills" u kom igra uz Denija Treha, Ember Herd, Sofiju Vergaru i Čarlija Šina. Film će se pojaviti u bioskopima 11. oktobra.