Budva: Sve spremno za 16. Sajam automobila

„Iako je prijavljivanje izlagača još uvijek u toku, planirani kapaciteti Sajma su gotovo popunjeni"

64 pregleda6 komentar(a)
24.09.2013. 13:48h

Na Jadranskom sajmu u Budvi u toku su pripreme za 16. izdanje Sajma automobila, koji će se održati od 9. do 13. oktobra. Prema najavama iz Jadranskog sajma, broj najavljenih i do sada prijavljenih izlagača obećava još jedan respektabilan automobilski događaj u Crnoj Gori.

„Iako je prijavljivanje izlagača još uvijek u toku, planirani kapaciteti Sajma su gotovo popunjeni, što je od posebnog značaja za potencijalne kupce, koji po tradiciji u velikom broju biraju upravo Sajam za mjesto kupovine novog vozila”, saopštili su nam predstavnici Jadranskog sajma.

Oni očekuju da će tradicionalna obilježja manifestacije – okupljanje najvećeg broja predstavnika brendova prisutnih u Crnoj Gori na jednom mjestu, raznovrsnost i kvalitet ponude, uz upečatljive prezentacije izlagača i povoljne uslove kupovine - da privuku veliki broj posjetilaca. Prisustvo lizing kuća i osiguravajućih kompanija, omogućiće kratke i efikasne procedure za preuzimanje vozila u najkraćem mogućem roku.

“Jadranski sajam će obezbijediti izlagačima koji to žele, da lageruju svoja vozila na posebno predviđenom prostoru u okviru Sajma, kako bi kupci bili u mogućnosti da odmah preuzmu vozilo”, kažu predstavnici Jadranskog sajma.

Neće izostati ni ponuda za ljubitelje dvotočkaša i moto opreme, auto djelova, maziva i opreme za servis automobila. Na taj način se kompletira ponuda i u ostalim segmentima koji takođe imaju svoju publiku.

U saradnji sa izlagačima, u pripremi je i programski dio Sajma, koji će imati obilježja edukativnog i zabavnog karaktera, nagradna igra za publiku, uz dodjele nagrada novinarskih žirija za najbolje izložene automobile u različitim kategorijama.

“Za očekivati je da izlagači, u konkurentskim uslovima borbe za svakog kupca, modelima, atraktivnom prezentacijom i povoljnim paketima ponude, potvrde svoj profesionalni odnos prema tržištu”.

“Jadranski sajam je posebnim uslovima ponude i značajnim popustima za blagovremeno prijavljivanje obezbijedio startne uslove za uspješan poslovni rezultat, koje je većina izlagača već iskoristila. Tako će Sajam automobila i ovoga puta biti pravo mjesto za upoznavanje sa aktuelnom ponudom i novitetima koje auto-industrija nudi u Crnoj Gori, što je i najbolji poziv ljubiteljima automobila da ga posjete”, saopštili su iz Jadranskog sajma.

Sajam automobila će biti otvoren za posjetioce od 10 do 19 časova, a u nedjelju, završnog dana, do 17 časova.

Galerija