Breaking Bad, Tejlor Svift i Saj u Ginisovoj knjizi

Sada je popularna serija postavila još jedan rekord, ovoga puta za Ginisa - novom izdanju knjige biće upisana kao televizijska serija sa najvišom ocjenom publike

90 pregleda0 komentar(a)
06.09.2013. 15:57h

Serija “Breaking Bad”, glumica Beti Vajt i pjevačica Tejlor Svift postaće dio novog izdanja Ginisove knjige rekorda koja će se 12. septembra naći u prodaji.

Kada je sredinom avgusta u SAD premijerno prikazana prva epizoda nove, ujedno i posljednje sezone serije “Breaking Bad”, pokraj malih ekrana sjedjelo je i avanture profesora/dilera pratilo je 5,9 miliona gledalaca. Rekord kada je serija u pitanju, ali i kada je riječ o mreži AMC koja između ostalog prikazuje i “Ljude sa Menhetna”.

Sada je popularna serija postavila još jedan rekord, ovoga puta za Ginisa - novom izdanju knjige biće upisana kao televizijska serija sa najvišom ocjenom publike.

Titula je stigla nakon što je na sajtu “Metacritic” serija dobila 99 od 110 maksimalnih poena za ocjenjivanje.

Glumica Beti Vajt (91) postaće Ginisova rekorderka u kategoriji najdugotrajnije karijere TV glumice (74 godine). Najpoznatija je po serijama “The Mary Tyler Moore Show”, “The Golden Girls” i “Hot in Cleveland”.

Mlada zvijezda Tejlor Svift takođe je zabilježila nekoliko rekorda, prije svega u Sjevernoj Americi. Između ostalog, njen singl “We Are Never Getting Back Together” dospio je na vrh iTunes liste samo 50 minuta nakon objavljivanja.

Što se svjetskih muzičkih rekorda tiče, Rijana je “najvoljenija” osoba na Facebooku sa 75 miliona fanova. Džastin Biber je prvi izvođač sa po tri prva mjesta na britanskoj i američkoj listi albuma, i to prije osamnaeste godine. Uz to, prvi je sa tri milijarde pregleda na svom Youtube kanalu.

Talas uspjeha doveo je i koreanskog repera Saja do Ginisove knjige. “Gangnam Style” je spot sa najviše lajkova na Youtubeu, dok je video “Gentleman” zabilježio najviše pregleda tokom prva 24 sata.

Galerija