Pretučen stažar na Adi Bojani

Nadzorne kamere, prema informacijama “Vijesti”, snimile su pljačku, ali je lopov bio dobro maskiran, potvrđeno je nezvanično iz policije

64 pregleda8 komentar(a)
plažni bar SFRJ, Foto: Samir Adrović
28.08.2013. 06:59h

Ulcinjska policija tragala je juče za, za sada, nepoznatim razbojnicima, koji su juče rano ujutro provalili u ugostiteljski objekat SFRJ na Adi Bojani i pri tom nanijeli teške tjelesne povrde mještaninu D. Đ. koji je u objektu radi kao stražar, saznaju “Vijesti”.

Muškarac je najprije hitno prebačen u barsku bolnicu, a potom u Klinički centar Podgorica, gdje je hospitalizovan i trenutno je van životne opasnosti.

Razbojništvo se dogodilo u praskozorje, a lopovi su otuđili i znatan dio tehnike iz lokala.

Dan ranije, takođe u ranim jutarnjim satima, maskirani razbojniki opljačako je apoteku preko puta Doma zdravlja i to sa prednje strane.

Nadzorne kamere, prema informacijama “Vijesti”, snimile su pljačku, ali je lopov bio dobro maskiran, potvrđeno je nezvanično iz policije.

Još je nepoznanica da li je i šta lopov odnio iz apoteke.

Prema nezvaničnim informacijama, imao je i pomagače, koji su bili u ulazu iza zgrade, gdje je bio i parkiran automobil kojim su pobjegli.

Policija traga i za razbojnikom koji je prije nekoliko dana pokušao da opljačka apoteku u strogom centru grada, preko puta Zelene pijace, u sred bijela dana.

Vlasnica se herojski borila, ali je zadobila teške tjelsene poverde.

Prema saznanjima “Vijesti”, inspektori sumnjaju da su u pitanju iste osobe i juče su pokušavali da sklope mozaik.

Iz Uprave policije, rečeno je da će saopštenje o nemilim događajima, biti izdato najvjerovatnije danas.