DPS: Bez dokaza, priča Đurišića je bajka

"Neka iznese konkretne dokaze i ispriča sve što zna o navodnim krađama u kojima je učestvovao, kako bismo što prije izašli iz začaranog kruga spekulacija"

0 komentar(a)
17.05.2013. 11:51h

Funkcioner DPS Srđan Miljanić ocijenio je da je svjedočenje Iva Đurišića još jedan primjer kako se bez dokaza i bez konkretnih činjenica olako iznose optužbe, unaprijed presuđuje i crta meta.

Đurišić je saslušan u tužilaštvu povodom navoda koje je iznio o izbornoj krađi i zloupotrebi državnih resursa.

Ivo Đurišić saslušan u Tužilaštvu: Sad znaju kako nas DPS krade>>>

On je u februaru “Vijestima” kazao da je učestvovao u malverzacijama koje je, dok je on bio njen funkcioner, organizovala vladajuća partija.

"U suštini, sve podsjeća na bajku koja počinje 'Bilo jednom, negdje, nekako, a ja sam čuo od nekoga...'. Kako je ranije tvrdio da je i sam učestvovao u navodnim izbornim malverzacijama, sa nestrpljenjem smo čekali njegovo svjedočenje", kazao je Miljanić.

On je naglasio i da se sada ispostavilo da Đurišić "zna" da je "neko" to radio, ali sada tvrdi da on nije učestvovao u tome.

"Ako i jeste, neka iznese konkretne dokaze i ispriča sve što zna o navodnim krađama u kojima je učestvovao, kako bismo što prije izašli iz začaranog kruga spekulacija, lažnih optužbi, gubljenja vremena i zamajavanja crnogorske javnosti", navodi Miljanić.