Karta za posljednji Fergusonov meč 3.000 funti

Karta za oproštajni meč ser Aleksa Fergusona u internet prodaji dostiže 3.000 funti

0 komentar(a)
Aleks Ferguson, Foto: Reuters
09.05.2013. 13:56h

Karte za utakmicu posljednjeg kola Premijer lige, Vest Bromvič - Mančester junajted, na kojoj će ser Aleks Ferguson poslednji put biti na klupi Mančester junajteda, prodaju se za skoro 3.000 funti.

Naravno, ne sve, što ovlašćeni internet prodavac najvećeg kluba na Ostrvu, najlošija mjesta prodaje i do 170 funti, ali na tu cijenu treba dodati i porez na dodatu vrijednost, dok su bez istog poreza najskuplje ulaznice 2.500 funti.

U opticaju su samo karte vlasnika sezonskih ulaznica, koji uobičajeno preko internet provajdera prodaju ulaznice zbog spriječenosti da prisustvuju utakmicama svojeg tima.Iz Vest Bromviča su ostrvskim medijima saopštili da su ulaznice za utakmicu sa "đavolima" rasprodate, ali da oko 40 odsto vlasnika sezonskih karata inače prodaje mjesta ovlašćenoj internet kompaniji.

"Izuzetak nije ni utakmica protiv Mančester junajteda. Vlasnici sezonskih ulaznica određuju za koliko će prodati svoju kartu, a mi tražimo od navijača da budu razumni u procjeni", kazali su u Vest Bromviču.

Aleks Ferguson je najavio da će mu 1.500. utakmica na klupi Mančester junajteda biti i posljednja u karijeri, a gotovo sigurno će ga na tom mjestu naslijediti Dejvid Mojes, kojem ugovor sa Evertonom ističe za šest sedmica.