Blic: Jovanoviću iz policije savjetovali da se nagodi sa Dunjićem

Dunjić je sa svojom grupom napao Jovanovića i njegovu suprugu u Segedinu i teško povrijedili i njegovog prijatelja Srđana Ćešića

103 pregleda4 komentar(a)
Čedomir Jovanović, Foto: Rojters
01.05.2013. 08:11h

Lideru Liberalno-demokratske partije Čedomiru Jovanoviću iz vrha policije i bezbjednosnih službi savjetovano je da se zbog sopstvene bezbjednosti nagodi s Veliborom Dunjićem, piše "Blic".

Dunjić je sa svojom grupom napao Jovanovića i njegovu suprugu u Segedinu i teško povrijedili i njegovog prijatelja Srđana Ćešića.

"Čim je kao napadača identifikovao Dunjića, Jovanoviću su iz vrha policije i bezbjednosnih službi poslali dva „emisara” da bi mu savjetovali da se nagodi sa Dunjićem jer je on, kako su rekli, lud i spreman na svašta, kao i da bi mogao doživjeti nove neprijatnosti. Savjetovali su mu da prihvati Dunjićevo izvinjenje pred sudom, a zauzvrat bi huligani na stadionu koje on predvodi mogli prestati da pjevaju pjesme o njemu i ne bi pisali grafite „Čeda narkoman”, prenosi "Blic" riječi izvora bliskog lideru LDP.

"Primjetili smo da je Jovanović ušao u kafanu i odmah su počela dobacivanja da je izdajnik Kosova. Ustao sam i tražio da napusti kafanu, ali je odbio, pa sam ga udario tri puta. Tada su ga napali i moji drugovi", naveo je Dunjić na saslušanju, pisao je ranije "Blic".