Julija Milačić i Mišo Obradović nagrađeni na festivalu "Zvezdarište"

Predstava “Dobro drvo”, koju je po tekstu Šel Silverstejn režirala Lidija Dedović, prikazana je na beogradskom festivalu za najmlađe

108 pregleda0 komentar(a)
Dobro drvo, Mišo Obradović, Julija Milačić, Foto: Pgpozorište.me
26.04.2013. 17:32h

Crnogorski glumci Julija Milačić i Mišo Obradović za ostvarene uloge u predstavi “Dobro drvo” Gradskog pozorišta iz Podgorice, dobili su specijalnu nagradu stručnog žirija XI Festivala “Zvezdarište”, koji se održavao od 18. do 25. aprila u Beogradu. Nagradu ravnopravno dijele sa glumcem Mariom Drmačem iz Sarajeva.

Predstava je premijerno izvedena u junu prošle godine

Predstava “Dobro drvo”, koju je po tekstu Šel Silverstejn režirala Lidija Dedović, prikazana je na beogradskom festivalu za najmlađe, u petak, 19. aprila, a stručni žiri koji je odlučivao o nagradama radio je u sastvu: Miodrag Dinulović, reditelj, Vladimir Grubanov, menadžer u lutkarstvu i Goran Jevtić, glumac.

Predstava je premijerno izvedena u junu prošle godine, a pored nagrađenih glumaca u predstavi igra i Vjera Nikolić, koja je i autor muzike. Dramatizaciju je uradila Jelena Milošević, scenografiju Dijana Vučinić, koreograf predstave i asistent režije je Slavka Nelević, a songove potpisuje Dejan Đonović.