Rednap: Lijepo mi je u KPR-u

"Na predsjedniku i upravi kluba je da odluče hoćemo li nastaviti saradnju. Neću imati problema s njihovom odlukom", objasnio bivši trener Totenhema

1 komentar(a)
Hari Rednap, Foto: Beta/AP
31.03.2013. 15:26h

Hari Rednap, trener Kvins Park Rendžersa, rekao je da bi i sljedeće sezone želio da predvodi taj klub, ali da je svjestan da bi ispadanje iz Premijer lige moglo da ga košta posla, prenosi “Sport klub”.

Rednap je u novembru preuzeo KPR i od njega je traženo da londonski klub sačuva premijerligaški status.

Osam kola prije kraja prvenstva, KPR je pretposljednji na tabeli sa 23 boda, koliko ima i posljednji Reding, a ima sedam bodova manje od Vigana, koji se na 17. mjestu na tabeli nalazi u sigurnoj zoni.

"Na predsjedniku i upravi kluba je da odluče hoćemo li nastaviti saradnju. Neću imati problema s njihovom odlukom. Ako kažu da žele novog trenera, neće biti problem. Istina, lijepo mi je u KPR i srećan sam, čak ni ne razmišljam o neuspjehu", istakao je Rednap.

Poslije odlaska iz Totenhema, Rednap je pet meseci bio bez posla.

"Da sam ostao duže van posla, možda se ne bih vratio. Uživao sam u životu, nisam imao problema. Ima mnogo stvari koje mogu da radim, a da nemaju veze sa fudbalom. Ali, umalo da prihvatim ponudu iz Ukrajine. Što si duže van posla, misliš da ti je život dobar. Međutim, sada sam tu i potpuno spreman", zaključio je iskusni stručnjak.