Mesi: Moj rekord je najmanje bitan

“Najmanje važna stvar je moj rekordan niz. Željeli smo pobjedu u Vigu, ali nismo mogli”, rekao je Argentinac

0 komentar(a)
Mesi, Foto: Beta/AP
31.03.2013. 10:47h

Leo Mesi je nastavio da ruši granice. Argentinac je u remiju Barselone protiv Selte (2:2) pogodio mrežu domaćina u 73. minutu, što mu je 19. put uzastopno da se upisao u listru strijelaca.

Najbolji fudbaler svijeta je ove sezone već dao 43 gola u Primeri (56 u svim takmičenjima), a interesantno je da je posljednji meč na kome nije uspio da postigne pogodak bio upravo duel sa timom iz Viga i to 3. novembra prošle godine.

Od tada, Mesi je na svim mečevima bar jednom matirao protivničkog čuvara mreže.

Kristijano Ronaldo, prva zvijezda Real Madrida, je prošle sezone bio strijelac protiv svih ekipa u Primeri, ali ne u nizu.

“Najmanje važna stvar je moj rekordan niz. Srećan sam što sam pogodio mrežu u svim tim utakmicama i pomagao ekipi. Međutim, nije to bitno. Željeli smo pobjedu u Vigu, ali nismo mogli”, rekao je Mesi nakon meča.

Barselona u Primeri ima 13 bodova prednosti ispred Reala i blizu je titule, a već u utorak je očekuje gostovanje PSŽ-u u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

“Sad se moramo dobro odmoriti i pripremiti kako bi ostvarili dobar rezultat pred revanš na našem terenu. Igramo protiv ekipe koja ima sličan kvalitet kao mi. Biće teško, ali se nadam povoljnom ishodu”, zaključio je Mesi.