Volim ovakve utakmice

"Ovo je velika utakmica, takve volim. Biće teško, to je sigurno", rekao je Stivi Dži, koji 7. oktobra 2011. nije igrao u Podgorici, jer je bio povrijeđen

6 komentar(a)
25.03.2013. 20:33h

Stiven Džerard je, kao i na terenu, bio vrlo pragmatičan. Sve što je imao da kaže rekao je u tek nekoliko rečenica, kratko i jasno.

"Ovo je velika utakmica, takve volim. Biće teško, to je sigurno", rekao je Stivi Dži, koji 7. oktobra 2011. nije igrao u Podgorici, jer je bio povrijeđen.

Kakav doček očekujete?

"Gledao sam prethodnu utakmicu na TV-u i znam da nas čeka neprijateljska atmosfera. I meč će biti jako težak, jer Crna Gora ima dobre igrače. Uzbuđuje me ovakva atmosfera na tribinama, moramo da čestitamo navijačima kako bodre svoj tim i stoje iza njega. U takvom ambijentu želite da igrate".

Da li vam je ubjedljiv trijumf nad San Marinom podigao samopouzdanje?

"Samopouzdanje nam je podigle i ta, ali mnogo više pobjeda nad Brazilom u prijateljskom meču. Trener je u San Marinu uradio odličnu stvar, jer je svima dao šansu, atmosfera u timu je prava. Ako odigramo kako znamo, možemo do tri boda, ali smo svjesni da moramo da budemo na maksimumu da bismo trijumfovali".

Plaši li Vas Stevan Jovetić, koji je dao dva gola vašem Liverpulu u Ligi šampiona 2009. godine?

"Nisam uplašen, ali ga uvažavam kao igrača. Izvanredan je tehničar, baš kao i Vučinić. Ima i ostalih igrača oko njih koji zaslužuju respekt, ali svakako ih se ne plašimo".

Da li biste bili daleko od 1. mjesta u slučaju poraza?

"Bili bismo veoma razočarani da izgubimo. Došli smo da pobijedimo. Ni remi ne bi bio smak svijeta, ali bismo trijumfom preuzmeli potpunu kontrolu nad grupom", zaključio je Džerard.

Galerija