Reljić novi selektor juniora Srbije

"Velika je čast i zadovoljstvo što sam izabran, zahvalio bih se predsjedniku saveza Aleksandru Boričiću, koji je bio izričit da baš ja budem taj koji će voditi juniorsku selekciju", istakao Reljić

51 pregleda0 komentar(a)
Siniša Reljić, Foto: Vesko Belojević
24.03.2013. 12:39h

Trener odbojkaša Budvanske rivijere Siniša Reljić, izabran je za novog trenera muške juniorske selekcije Srbije.

Dirigentsku palicu, 43-godišnji stručnjak, rodom iz Novog Sada preuzeo je od Milana Žarkovića, koji je na klupi sjedio od 2001. godine, prenosi “Sportski žurnal”.

“Velika je čast i zadovoljstvo što sam izabran, zahvalio bih se predsjedniku saveza Aleksandru Boričiću, koji je bio izričit da baš ja budem taj koji će voditi juniorsku selekciju. Iskreno, malo sam i iznenađen pozivom za prvog trenera, ali imponuje u svakom pogledu. Prije dvije nedjelje bio sam u Beogradu na sastanku sa predsjednikom i tada smo se dogovorili o svemu. Predočeno mi je kakva su očekivanja i koji su ciljevi ove godine.

Prvi veliki ispit za Reljića na novoj funkciji je već u maju u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje se ove godine igra u Turskoj.

“Svjestan sam da mi je to prvi i najvažniji zadatak. Da izborimo plasman za nastup na najvećoj planetarnoj smotri. Druga akcija je Balkanijada u Kladovu i to su dva takmičenja i dvije velike obaveze”, objasnio Reljić.