Fetboj Slim na Exitu

Do sada je otkriveno da će na ovogodišnjem Exitu nastupiti Atoms for Peace, Snup Dog, Bloc Party, DJ Fresh, Matador live

56 pregleda4 komentar(a)
Fatboy Slim koncert, Foto: Boris Pejović
22.03.2013. 10:07h

Jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-eva, Fetboj Slim otvoriće Dance Arenu novosadskog Exit festivala koji će se održati od 10. do 14. jula.

Popularni DJ i producent sarađivao je sa izvođačima kao što su U2, Madonna, Beastie Boys, a prestižni Q magazin uvrstio ga je na listu 50 izvođača koje morate vidjeti prije nego što umrete.

Jedan od pionira "big beata" doprinio je da se elektronska muzika probije u mejnstrim, a njegovi nastupi na plažama u Brajtonu i Rio de Žaneiru, kojima je prisustvovala četvrtina miliona, ljudi ostaće upamćeni u istoriji moderne muzike uopšte. Legendarni muzičar posjetio je Crnu Goru prije dvije godine, kada je nastupio u Kotoru.

Do sada je otkriveno da će na ovogodišnjem Exitu nastupiti Atoms for Peace, Snup Dog, Bloc Party, DJ Fresh, Matador live...

Festival se održava na Petrovaradinskoj tvrđavi, a ulaznice državljani Crne Gore mogu kupiti u turističkoj agenciji East Voyage u Podgorici po cijeni od 58 eura.