Podijelite korištenu dječju garderobu siromašnima

Građani Podgorice moći će da donesu opredijeljenu pomoć u šoping centar Delta City, a stanovnici ostalih opština u lokalnu opštinsku organizaciju Crvenog krsta, od 9 do 13 sati

1 komentar(a)
delta, Foto: Vesko Belojević
07.03.2013. 20:17h

Udruženje "Roditelji" će 9. marta organizovati humanitarnu akciju "Podijelimo, jer zajedno možemo više", u toku koje će prikupljati korištenu i očuvanu dječiju garderobu za porodice kojima je takva vrsta pomoći potrebna.

Iz Udruženja su objasnili da će građani Podgorice od 10 do 22 sata moći da donesu opredijeljenu pomoć u šoping centar Delta City, a stanovnici ostalih opština u lokalnu opštinsku organizaciju Crvenog krsta, od 9 do 13 sati.

"Volonteri udruženja Roditelji, volonterskog kluba Gumnazije "Slobodan Škerović" i Fakulteta za državne i evropske studije potrudiće se da istog dana sortiraju i upakuju doniranu garderobu i obuću i uruče je porodicama", navodi se u saopštenju.

Iz Udruženja su kazali da će donacije raspodjeljivati prema spiskovima, sastavljenim na osnovu poziva građana koji su se proteklih dana prijavili za pomoć.

Preostali dio prikupljenog Udruženje će proslijediti Crvenom krstu.