Kaka opet u reprezentaciji, Skolari precrtao Ronaldinja

Nema Ronaldinja, ali se zato u tim vraćaju Kaka i Marselo, kao i Luiz Gustavo iz Bajerna koji je do sada odigrao dva meča za "karioke"

0 komentar(a)
Kaka, Foto: Beta AP
06.03.2013. 13:46h

As Atletiko Mineira, Ronaldinjo, ne nalazi se na spisku Luiza Felipea Skolarija za prijateljske mečeve sa Italijom i Rusijom.

Nema Ronaldinja, ali se zato u tim vraćaju Kaka i Marselo, kao i Luiz Gustavo iz Bajerna koji je do sada odigrao dva meča za "karioke".

Ronaldinjo se vratio u februaru u reprezentaciju nakon godinu pauze, ali je protiv Engleske odigrao loše, čak je i promašio penal...

"U principu, Ronaldinju i Kaku dajem istu šansu. Prvi je igrao tada protiv Engleske, a drugi će sada. Da li će jedan od njih ili obojica igrati ubuduće sada zaista ne znam", rekao je Skolari na konferenciji za medije.

Spisak - golmani: Žulio Sezar (KPR), Dijego Kavalijeri (Fluminense).

Odbrana: Danijel Alveš (Barselona), David Luiz (Čelzi), Dante (Bajern), Tijago Silva (PSŽ), Filipe Luiš (Atletiko Madrid), Marselo (Real Madrid), Dede (Vasko da Gama).

Sredina: Ramireš (Čelzi), Paulinjo (Korintijans), Luiz Gustavo (Bajern), Fernando (Gremio), Žan (Fluminense), Oskar (Chelsea), Lukaš Moura (PSŽ), Kaka (Real Madrid), Ernaneš (Lacio).

Napadači: Dijego Košta (Atletiko Madrid), Hulk (Zenit), Nejmar (Santos), Fred (Fluminense).