"Bacili" iz Nikšića najavljuje debi album

Bacili će album objaviti tokom prve sedmice marta, a moći će besplatno da se preuzme sa portala Trablmejker

2 komentar(a)
27.02.2013. 16:02h

Nikšićki reper Bacili objavio je na YouTube servisu promotivni video kojim najavljuje svoj debi album "Plan C".

Ovaj tizer su snimali Nikola Vuković i Psiho Mistik, koji ga je i montirao sa Bacilijem, a u njemu se uz pomenute repere pojavljuju i pjevač benda Manitou Marko Janjušević aka Ras Manit, te crtači grafita Džoni, Beli, TBC i Kontrabanda.

Kako je otkrio u razgovoru za "Vijesti", Bacili će album objaviti tokom prve sedmice marta, a moći će besplatno da se preuzme sa portala Trablmejker.

Pozamašan spisak saučesnika na albumu čine Baš Velik, Shain, Psiho mistik, Ras Manit, Bonez, Gorski, Najs, Joe Shua Kizz, Masturbeator, Nina i Tamara iz grupe Voodoo i DJ Vladimir Aćić, dok se za muziku na većem dijelu albuma pobrinuo Coa. Album će, kako kaže Bacili , sadržati 16 pjesama.

"Odlučili smo da izbacimo ovaj album prije albuma grupe Tuh-Htš čiji sam član, čisto zbog toga što je spreman pa da ne čeka. A i red je da čuju ljudi nešto od nas, nisu odavno. Album Tuh-Htša 'Klasika za zvučnik' će... Ma neću da najavljujem jer nas prati loša sreća, svaki put se nešto izjalovi (smijeh). Ali biće, bez brige, nećemo vas sad ostavit na cjedilu", poručio je Bacili .

On je i zahvalio svim saradnicima, kao i kolašinskom reperu Bitcheru koji je prema riječima Bacilija "neizostavan član ekipe, ali ga je snijeg zavijao, pa ga nema da se družimo".

Album "Plan C" najavio je singl "Dan za fank", koji se takođe može poslušati na YouTube servisu. Kako je ranije objasnio nikšićki reper, polovina albuma biće u stilu najavnog singla, dok će druga polovina biti sastavljena od "mnogo klasik rep stvari i bunta".

Galerija