Promo paketi Montenegro Airlinesa i Maestrala za tržište Italije

Paket aranžmani obuhvataju promotivnu cijenu avio-prevoza i smještaj hotelu Maestral

143 pregleda1 komentar(a)
14.02.2013. 10:58h

Montenegro Ailrines i hotel Maestal, koji posluje u okviru HIT Montenegro, prezentovali su ponudu pripremljenu za italijansko tržište, saopšteno je iz Montenegro Airlinesa.

Ponuda podrazumijeva specijalne paket aranžmane za Crnu Goru u predsezoni proljeće/ljeto 2013. Paket aranžmani obuhvataju promotivnu cijenu avio-prevoza i smještaj hotelu Maestral.

Montenegro Airlines saobraća iz Rima od osnivanja, a tržište Italije i Rima predstavlja jednu od važnijih tački na mapi destinacija na kojima saobraća kompanija
Ponuda je prezentovana u hotelu Abitart u prisustvu brojnih turističkih agenata, medija i poslovnih partnera, a sudeći prema najavljenom interesovanju, navodi se saopštenju, Montenegro Airlines i Maestral već u predsezoni očekuju značajno veći broj gostiju iz Italije.

"Prezentaciji su prisustvovali predstavnici privrednih komora Crne Gore i Italije, kao i brojni gosti, koji su ranije posjetili Crnu Goru i bili oduševljeni njenim ljepotama i turističkim potencijalom", navodi se u saopštenju.

Montenegro Airlines saobraća iz Rima od osnivanja, a tržište Italije i Rima predstavlja jednu od važnijih tački na mapi destinacija na kojima saobraća kompanija.

"Višegodisnje prisustvo na tom tržištu, predstavništvo koje postoji u Rimu već dugi niz godina i letovi ka Rimu koji se obavljaju tri puta nedjeljno, dovoljan su dokaz koliko je to tržište značajno za Montenegro Airlines", kazao je Novica Vulić, komercijalni direktor Montenegro Airlinesa najavivši dalju ekspanziju na tom tržištu.

Osim redovnog saobraćaja ka Rimu, Montenegro Airlines i hotel Maestral godinama organizuju zajednički čarter saobraćaj, dva puta nedjeljno (petkom i nedjeljom) ka Bariju, Napulju, Palermu i Kataniji.