Igor Ivanović u OFK Beogradu

Ugovor sa popularnim „romantičarima“, čiji finansijski detalji nisu saopšteni, potpisan je na četiri godine

0 komentar(a)
Šou, Foto: Savo Prelević
09.02.2013. 08:58h

Ni Švedska, ni Norveška, već Karaburma. To će biti nova destinacija talentovanog fudbalera Rudara i mladog crnogorskog reprezentativca Igora Ivanovića.

Ugovor sa popularnim „romantičarima“, čiji finansijski detalji nisu saopšteni, potpisan je na četiri godine, čime je samo nastavljena tijesna saradnja pljevaljskog prvoligaša i OFK Beograda, u koji su prije nekoliko mjeseci otišli Ivica Jovanović i Vladan Adžić.

Nakon povrede Dragana Bogavca, skauti OFK Beograda su se dali u potragu za sličnim tipom napadača. U Ivanovićeve kvalitete uvjerili su se u Budvi na prijateljskom meču, pa je i do dogovora došlo brzo, i kako se navodi, na zadovoljstvo svih.

U Rudaru su, inače, u međuvremenu odlučili da produže boravak na crnogorskom primorju, pa će u Budvi ostati do 20. februara.

"Takva odluka „pala” je na predlog stručnog štaba, koji je procijenio da u Budvi postoje mnogo bolji uslovi za rad nego u Pljevljima, gdje može biti snijega u narednom periodu. U svakom slučaju, dogovorićemo se o još nekoliko trening utakmica i vjerujem potpuno spremni dočekati proljećnji start", kaže potpredsjednik pljevaljskog prvoligaša, Radenko Petrović.