MC Marko: Možemo i na prvo mjesto Domaćice

"I dalje ne planiramo da pozivamo da se glasa za nas, ali svakako želimo da naša pjesma bude na tronu MTV liste Domaćica"

79 pregleda11 komentar(a)
29.01.2013. 17:52h

Najnoviji hit MC Marka, Sky Wikluha i Ajs Nigrutina, numera “Osekni se” dospjela je na sedmo mjesto MTV liste Domaćica. Iako su svoje fanove pozvali da ne glasaju, MC Marko priznaje da mu je bilo milo što ih je publika podržala i bez njihovog lobiranja. On je kazao da je gledao emisiju Domaćica.

"Kada je prošlo 10. mjesto, mislio sam da smo ispali. Na top- listi su trenutno potpuno drugačije pjesme, tako da smo smatrali da nećemo dobro proći. A, opet, nijesmo željeli da se bavimo lobiranjem, da kačimo po Internetu gdje i kako se glasa za nas i da apelujemo da to ljudi rade. Htjeli smo da imamo realnu sliku da li se zaista publici dopalo ono što radimo. I moram priznati da sam srećan što smo bez svega toga uspjeli da stignemo do sedmog mjesta", priznao je MC Marko.

"Osekni se" na Domaćici, MC Marko: Ne nadam se ničemu >>>

"I Ajs je pratio top-listu, tako da smo se nakon emisije čuli i on je bio srećan što smo dogurali do sedmog mjesta", otkriva MC Marko.

No, kako i sam kaže, pošto svaki čovjek želi da napreduje, tako se i oni nadaju da će već sljedeće nedjelje biti na još boljoj poziciji.

"I dalje ne planiramo da pozivamo da se glasa za nas, ali svakako želimo da naša pjesma bude na tronu MTV liste Domaćica. Vala, kad možemo biti sedmi, možemo i prvi ", smatra on, dodajući da gledanost ove top-liste iz nedjelje u nedjelju raste, pa mu je drago što njihovu pjesmu “Osekni se” mogu čuti i fanovi hip hopa u ostalim ex- YU republikama.

Marko ističe da su mu se dopale dvije pjesme sa Domaćice.

"Onaj reper iz Makedonije Priki koji je ove nedjelje na prvom mjestu, zasluženo je na tronu. Takođe mi se svidjela i Bajagina pjesma. Ostali, samo neka su zdravo", kaže MC Marko.

Među predlozima za ulazak na listu su još dva crnogorska izvođača - Niggor sa numerom “Nije sve kao što izgleda da jeste” koju izvodi Markom Mandićem i Banetom Lalićem, kao i podgorički bend “Indigo pop” sa pjesmom “Instant anđeo”. Za njih, MC Marka i ostale izvođače možete glasati na sajtu MTV-a.

Galerija