Kasiljas i Ramos: Murinju bezrezervno vjerujemo

"Mi se sa uvažavanjem odnosimo prema našem treneru Murinju, koji ima bezrezervnu podršku igrača", naveli su Ramos i Kasiljas

0 komentar(a)
Murinjo, Foto: Beta/AP
24.01.2013. 18:50h

Kapiten Reala Iker Kasiljas i njegov zamjenik, Serhio Ramos potvrdili su riječi predsjednika “kraljevskog kluba” Florentina Pereza, da igrači nijesu postavili ultimatum upravi o smjeni trenera Žoze Murinja na kraju sezone.

- Od svega izrečenog oko sukoba na relaciji Murinjo- igrači “kraljevskog kluba”, tačno je samo da je u utorak održan sastanak igrača, predsjednika i sportskog direktora Reala. Na tom sastanku nije bilo ni pomena o smjeni našeg trenera, a kamoli ultimatuma. Mi sa pozicije kapitena i njegovog zamjenika kategorički odbacujemo sve navode objavljene u medijima i zahtijevamo da se naša, ali i imena ostalih igrača ne koriste u zlonamjernim i tekstovima koji nemaju dodirnih tačaka sa istinom", kazali su Kasiljas i Ramos na konferenciji za novinare.

Murinjo, po njima, ima bezrezervnu podršku fudbalera.

"Mi se sa uvažavanjem odnosimo prema našem treneru Murinju, koji ima bezrezervnu podršku igrača. I obraćamo se našim vjernim navijačima da ostanemo zajedno i u situacijama u kojima smo dužni da se borimo protiv raznih spekulacija i nesitina".

Ranije danas, "Marka" je objavila da su su Ramos i Kasiljas izgubili strpljenje i na sastanku predsjedniku Peresu uputili ultimatum – "ili mi - ili Murinjo".