Radović operisao rame

"Važno je da se taj njegov problem riješi kvalitetno i da nastavi da igra kad se u potpunosti oporavi", rekao je Gojković

111 pregleda1 komentar(a)
Aleksandar Radović, Foto: Savo Prelević
24.01.2013. 09:58h

Naš vaterpolo reprezentativac, član hercegnovskog Jadrana, Aleksandar Radović prije dva dana operisao je povrijeđeno rame.

"Ljekari su kazali da je sve proteklo kako treba i zadovoljni su - kazao nam je trener Jadrana, Vladimir Gojković, koji do kraja sezone neće moći da računa na svoga najboljeg igrača:

"Sa tom operacijom njemu nema igre do kraja sezone, ali to je manje bitno. Važno je da se taj njegov problem riješi kvalitetno i da nastavi da igra kad se u potpunosti oporavi", rekao je Gojković.

Njegova ekipa u subotu u okviru 11. kola Triglav Jadranske vaterpolo Lige gostuje u Zagrebu ekipi Medvešćaka.

"Ovu pauzu od petnaest dana bez utakmica iskoristili smo da se što bolje spremimo, a u tome nam je pomogao francuski Monpelje koji je bio ovdje na pripremama. Radili smo dosta dobro, ali je Medvešćak ekipa koja doboro igra na svom bazenu, dobili su tamo Primorca i vrlo je teško igrati na njihovom bazenu u Zagrebu. Međutim, iako nismo u situaciji da bilo kome prijetimo, ukoliko odigramo na našem maksimumu sigurno možemo da im pariramo. U svakom slučaju ukoliko nam se ukaže prilika, pokušaćemo svom snagom da dobijemo taj meč", kaže trener ekipe sa Škvera.

U sastavu Jadrana, poslije neigranja na prethodnoj utakmici kući protiv POŠK-a, na golu će ponovo biti kapiten Miloš Šćepanović.

"On se oporavio od virusa i počeo je lagano da trenira. Svakako da nije u punoj formi, jer nije trenirao sve ovo vrijeme, ali će sigurno na svoje iskustvo, znanje i neku svježinu moći da uradi dosta. Ne očekujemo da to bude na nivou kada je maksimalno spreman, ali svakako da njegov povratak na gol mnogo znači", kazao je Gojković.