POGLEDAJTE Bojan Delić snimio spot za singl "Brodolomci"

“Pjesma je zabavna i vedra, a priča u spotu prati dječaka koji se na prvi pogled zaljubljuje u djevojku na plaži. Htio sam da prikažem jedan period odrastanja dječaka u primorskom gradiću”

512 pregleda5 komentar(a)
Bojan Delić, Foto: Bojan Delić Official/Facebook
23.06.2018. 11:14h

Crnogorski muzičar Bojan Delić promovisaće danas spot za aktuelni singl “Brodolomci”. Za ekranizaciju bio je zadužen crnogorski fotograf Miodrag Marković koji potpisuje i prethodni video pop pjevača.

“Kroz pjesmu se proteže priča u kojoj sam našao inspiraciju za realizaciju spota. Pjesma je zabavna i vedra, a priča u spotu prati dječaka koji se na prvi pogled zaljubljuje u djevojku na plaži, ali ga ne zaobilaze prepreke na putu do nje, koje pokušava da riješi. Ovim spotom sam htio prikazati jedan period odrastanja dječaka u primorskom gradiću”, ispričao je Marković šta mu je poslužilo za inspiraciju scenarija spota.

“Nevjerovatno sam srećan što imam ovakva spot, a Mio je odradio vrhunski posao. Na samom početku je obećao sve izgledati odlično i zahvaljujući i montažeru Srđi Didu Stanojeviću, zaista sam prezadovoljan kako izgleda. Postavili smo nove standarde i mislim da je ovo put kojim ću, kad su spotovi u pitanju, ubuduće ići”, ispričao je Delić.

U postu se pojavljuju mladi glumci David Vuković, a djevojka u koju se “zaljubljuje” je Viktorija Samadžić.

“Mladi glumci su odradili sjajan posao, a ja sam dobio lakši dio da odradim plejbek iz stolice. Zahvalio bih se svima koji su stali iza ovog projekta, a posebno ljudima iz kafe restorana Ambijent i hotela Franca u Tivtu”, ispričao je Delić.