Jovetić: Nisam spominjao politiku

Crnogorski napadač demantovao je navode intervjua koji je prije nekoliko dana dao beogradskom "Sportskom žurnalu"

148 pregleda175 komentar(a)
Jovetić, Foto: Beta/AP
03.01.2013. 20:16h

Crnogorski napadač i zvijezda Fiorentine Stevan Jovetić demantovao je danas u telefonskoj izjavi za „Vijesti“ navode nekih beogradskih medija, objavljene kroz intervjuu koji je rađen sa njim uoči Nove godine.

„Želim da demantujem tekst koji je objavljen. Politiku nisam ni spominjao, niti se u mojoj kući o njoj ikada govorilo. Svako ko me poznaje zna dobro ko sam, što sam i kakav sam“, kazao je kratko Stevan Jovetić.

„Sportski Žurnal“ je prije tri dana objavio intervju sa Jovetićem, uz izjave koje napadač Fiorentine, kako tvrdi, nije dao:

„Srbija i Crna Gora su jedno, za mene. Nema razlike: isti jezik, isti običaji. Iste navike. Volio bih da smo zajedno, opet u istoj reprezentaciji. Bili smo tada mnogo jaki“, pisalo je u intervjuu koji je Jovetić demantovao.

Nakon kratkog odmora u Crnoj Gori, najbolji igrač Fiorentine sprema se za obaveze u 2013. godini. Prva utakmica je u nedjelju – „viola“ na svom stadionu dočekuje Peskaru i ima dobru priliku da nastavi u ritmu u kojem je završila 2012. (treća na tabeli).

Isto se odnosi na Jovetića, koji je uprkos povredi koja ga je više od mjesec odvojila od terena, 2012. godinu završio u velikom stilu, sa dva gola u Palermu i čak osam u ovoj sezoni.