Voznijacki izgubila pa objasnila da se nije vjerila

"Prsten je poklon koji sam dobila za Božić, a stao je na ovaj prst. Stavila sam ga i odjednom se priča da sam vjerena. Ali, nisam", objasnila je Voznijacki.

60 pregleda0 komentar(a)
Voznijacki, Foto: Beta/AP
31.12.2012. 15:28h

Prvi dolazak Karoline Voznijacki na turnir u Brizbejnu završio se porazom u prvom kolu, pošto je kvalifikantkinja Ksenija Pervak pobijedila u tri seta, 2:6, 6:3, 7:6.

Voznijacki je 2010. i 2011. godinu završavala na prvom mjestu WTA liste, ali još nije osvojila veliki turnir. Pažnju javnosti u Brizbejnu privukao je i njen gost, prvi golfer svijeta Rori Mekilroj. Par je, međutim, demantovao da se vjerio, iako se 22-godišnja Dankinja fotografisala sa novim prstenom na lijevoj ruci po dolasku u Australiju.

"Prsten je poklon koji sam dobila za Božić, a stao je na ovaj prst. Stavila sam ga i odjednom se priča da sam vjerena. Ali, nisam", objasnila je Voznijacki. U prvom kolu Brizbejna desilo se još jedno iznenađenje, pošto je deveta teniserka svijeta Samanta Stosur izgubila od 41. na rang listi WTA, Sofije Arvidson u dva seta, 7:6, 7:5. Stosurova je tako nastavila seriju loših rezultata u svojoj Australiji još od osvajanja grend slema u Melburnu 2011. godine.