DPS inicirao skraćenje mandata SO Nikšić

Pitan da li će na izbornoj lisiti DPS-a biti i bivši odborik Pozitivne Drago Đurović, Nikčević je rekao da o tome nema govora

2 komentar(a)
25.12.2012. 19:40h

Demokratska partija socijalista (DPS) podnijela je danas inicijativu za skraćenje mandata Skupštine opštine Nikšić. Odbornik DPS-a Radivoje Nikčević zatražio je na sjednici lokalnog parlamenta da predsjednik Skupštine Sonja Nikčević sjutra zakaže konsultacije sa predstavnicima ostalih odborničkih klubova o inicijativi za skraćenje mandata. "Ta inicijativa treba da bude sprovedena do kraja godine, kako bi u narednu ušli sa jasnim rješenjem o daljoj sudbini nikšićke opštine", rekao je Nikčević.

Upitan da li će na izbornoj lisiti DPS-a biti i bivši odborik Pozitivne Drago Đurović, Nikčević je rekao da o tome nema govora. "Đurović nikada nije bio na našoj listi, a DPS ima dovoljno jak kadrovski potencijal i svoju jaku listu", rekao je Nikčević. Sjednici nijesu prisustvovali odbornici opozicionih partija, koji su poručili da ne žele da daju legitimitet političkoj korupciji nakon što je Đurović javno glasao kandidata DPS-a za predsjednika Skupštine Sonju Nikčević.

Galerija