Šarliz Teron počela da sijedi

Šarliz, koja se nedavno ošišala „na jedinicu” za potrebe filma „Mad Max: Fury Road”, jednako je atraktivna bez obzira na frizuru

171 pregleda2 komentar(a)
Šarliz Teron, Foto: Celebitchy.com
18.12.2012. 20:23h

Ona je kraljica transformacija u filmovima, ali izgleda da kroz nešto slično prolazi i u životu. Prelijepa južnoafrička glumica Šarliz Teron u subotu je otkrila svijetu da je počea da sijedi. Još je nejasno da li je boja prirodna ili ofarbana za potrebe filma, ali ona u svakom slučaju nije ni pokušala to da sakrije.

Poznata kao prelijepa plavuša koja je osvojila Oskara, ona se nedavno ošišala “na jedinicu” za potrebe filma “Mad Max: Fury Road”. A dok njena kosa raste, otkrilo joj se i par sijedih. No 37-ogodišnja glumica pokazala je da boja kose ne sprečava ženu da ostane jednako zavodljiva.

Ona je nedavno primijećena u društvu svog sina i majke Gerde Maric za koju kaže da joj je izvor snage u životu od kada je, kad je glumica imala 15 godina, upucala u samoodbrani svog muža alkoholičara Čarlsa Terona.

“Moja majka je nevjerovatna i znam da će sve kćerke ovo reći, nije to sad nešto originalno, ali ona je za mene jedinstvena. Spasila mi je život mnogo puta”, kazala je glumica prošle godine.