Majk Tajson zatekao suprugu sa Bredom Pitom u krevetu

"Bio sam u neredu. Bio sam svinja, navučen na kokain", kazao je za "Yahoo! Sports"

203 pregleda12 komentar(a)
Majk Tajson, Foto: Milliondollartattoo.com
03.12.2012. 20:39h

Kultni bokser Majk Tajson priznao je da je 2010. pristao da igra karikaturu samog sebe u filmu "The Hangover" kako bi imao para za drogu. A sada je otkrio da je bio navučen na kokain dok je snimao svoju kameo ulogu u hit filmu.

"Bio sam u neredu. Bio sam svinja, navučen na kokain", kazao je za "Yahoo! Sports".

"Svi su sigurno provalili i znali za to, jer sam bio toliko loše da nisam mogao ni da pričam", kaže on i dodaje da mu je upravo učestvovanje u originalu i nastavku "Hangovera" pomoglo da se riješi svog problema.

"Ti ljudi su sjajni. Čuvali su mi leđa, pomagali kad god treba i to veoma cijenim. A zatim su me pitali da ponovo igram u nastavku filma", otkrio je on.

Prije pet godina bokser je uhapšen i osuđen zbog posjedovanja kokaina i prijavio se na kliniku za odvikavanje.

On je takođe pričao medijima o ljubavnom trouglu u kojem su se našli on, njegova bivša žena Robin Givens i tada još ne toliko popularni Bred Pit.

Kada se 1988. oženio sa Robin Tajson je bio "težak" 50 miliona dolara. Tri mjeseca kasnije ona je tražila razvod i obeštećenje od 10 miliona dolara, a mnogi smatraju da se upravo zbog toga i udala. Robin je prije toga bila u vezi sa Bredom Pitom i Edijem Marfijem.

"Bili smo u procesu razvoda, ali sam svaki dan prije nego odem do advokata da mu pričam kako je ona svinja i lopov, dolazio kod nje da bismo imali seks. Jednom prilikom sam tamo zatekao Breda. Poludio sam. Htio sam svašta da mu uradim. Trebalo je da mu vidite facu", kazao je Tajson.