Mornar želi nastavak serije, Grbalj reprizu Kupa

Barani žele produžetak odlične serije, dok će Grbalj nastojati da ponovo ostane neporažen na „ Topolici“ (prije nekoliko dana bilo je 1:1 u Kupu).

0 komentar(a)
24.11.2012. 08:38h

Mornar i Grbalj se sastaju treći put u svega dvadesetak dana, a novi okršaj donijeće borbu za bodove.

Barani žele produžetak odlične serije, dok će Grbalj nastojati da ponovo ostane neporažen na „ Topolici“ (prije nekoliko dana bilo je 1:1 u Kupu).

Domaćin će nastupiti bez suspendovanog Metovića i povrijeđenog Bubanje.

"Mislim da smo u prethodna dva meča pokazali da smo ravnopravan rival sa odličnom ekipom Grblja. Za razliku od Kupa, situacija je sada znatno drugačija. Ne mora da se stiže rezultat, odnosno da se srlja i razmišlja o prethodnom meču. Pred nama je 90 minuta u kojima želimo da nastavimo sa dobrom serijom i ostanemo neporaženi. Znamo se dobro, uvjeren sam da imamo kapacitet da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Saša Petrović, trener Mornara.

Nakon plasmana u polufinale Kupa, Grbljani sa dosta motiva i optimizma iščekuju novo gostovanje u Baru. Ekipa Aleksandra Nedovića uspješna je na oba fronta, minulog vikenda deklasiran je Rudar u Radanovićima (domaćin slavio sa 4:0).

"Očekuje nas izuzetno teška utakmica. Mornar je u usponu forme, ima ekipu za poštovanje. Mi, međutim, imamo svoju računicu, želimo da jesenji dio sezone privedemo kraju na način kako smo ga i odigrali do sada. Nećemo se braniti, idemo u Bar sa željom da ostvarimo pozitivan rezultat. Atmosfera u timu je fenomenalna, želimo da je prenesemo na teren, kao što je bio slučaj i do sada", poručio je Nedović.

Mornar - Grbalj

Bar - Stadion Totolica. Sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica). Pomoćnici: Dimitrije Mrgunović (Podgorica), Miloš Asović (Berane). Početak u 13 časova.

Mornar (4-4-2): Radanović - Rajković, Stanišić, Vojvodić, Radovanović - Sekulić, Obradović, Gačević, Kacić - Ćulafić, Marković.

Grbalj (4-2-3-1): Radulović - Magud, Glavan, Radusinović, I. Bogdanović - N. Bogdanović, Ragipović - Đalac, Matić, Janković - N. Nikolić.