Delegati tražili odlaganje Skupštine RSCG jer su kasno dobili materijal

Predsjednica Skupštine Zorica Kovačević je bila iznenađena tom informacijom, zbog čega je prigovorila predsjedniku Upravnog odbora Zoranu Radojičiću

56 pregleda0 komentar(a)
Zoran Radojičić, Predrag Bošković, Zorica Kovačević, Skupština RSCG, Foto: Luka Zeković
16.06.2018. 15:09h

Delegati Skupštine Rukometnog saveza Crne Gore su se skupili u podne u hotelu „Podgorice“ i saglasili se da moraju da se sastanu naredne sedmice.

Razlog je nestvaran - obiman materijal za sjednicu je objavljen u petak u 15.30 časova na sajtu RSCG, pa nije bilo vremena da ga dobro prouče.

Zbog toga su tražili odlaganje, što je predsjednica Skupštine Zorica Kovačević prihvatila i pomjerila je za sedam dana. Kovačevićeva je bila iznenađena tom informacijom, zbog čega je prigovorila predsjedniku Upravnog odbora Zoranu Radojičiću.

Po dnevnom redu je bilo predviđeno da se razmatra izvještaj o radu UO, da se raspravlja o završnom računu i izvještaju Nadzornog odbora o finansijskom poslovanju, specifikaciji programskih aktivnosti i o sistemu takmičenja za sezonu 2019/20.

U planu je bio i predlog izmjena i dopuna pravilnika o rukometnim takmičenjima, kao i rasprava o izvještaju direktora liga za sezonu 2017/2018.