Baloteliju nedostaje Italija

"Hoće li ostati ili ne, nije moje da kažem. Znam samo da je on definitivno pogodnom za prodaju", rekao Anđelo Gregući, defanzivni trener "građana"

0 komentar(a)
Baloteli, Foto: Beta/AP
16.11.2012. 16:27h

Defanzivac Mančester junajteda Patris Evra tvrdi da Mario Baloteli želi da napusti Premijer ligu i vratiti u Italiju.

Nakon ove izjave francuskog reprezentativca, pojavile su se sumnje oko budućnosti 22-godišnjeg fudbalera u redovima Mančester sitija.

"Mariju zaista nedostaje Italija. Ne znam da li će ostati u Mančesteru ili će se vrati u svoju zemlju. Nisam njegov agent, samo vam kažem kako se oseća. On je moj rival u Mančesteru. Dobro sam ga upoznao, znam ga dobro sa terena, gdje se često šalimo, a i razmijenim dres sa njim”, rekao je Evra za italijansku televiziju.

Anđelo Gregući, trener koji se bavi defanzivnom igrom "građana", odbio je da priča o budućnosti Balotelija u klubu, rekavši da je "definitivno pogodan za prodaju", ali i tvrdi da je kontroverzni napadač spreman da se bori za mjesto u klubu.

“Manćini je odlučio da mu da signal i njegovo je pravo da donosi odluke. Hoće li ostati ili ne, nije moje da kažem. Znam samo da je on definitivno pogodnom za prodaju. Ima 22 godine, veliki talenat i kvalitet.. On je resurs našeg kluba. Siguran sam da će, ako ostane, dati svoj doprinos u uspjesima Mančester sitija”, rekao je gregući za “Skaj Sport Italiju”.

Baloteli je u redove “građana” stigao 12. avgusta 2010. godine iz Intera za sumu od 22 miliona eura.

Do sada je odigrao 49 mečeva i dao je 19 golova.