Mehmedović: Budućnost ima svoj cilj

Saopšteno je da podgorički klub uoči nedjeljnog duela ima brojne probleme sa povredama, ali da su sve igračice biti na raspolaganju trener Draganu Adžiću

72 pregleda2 komentar(a)
Majda Mehmedović, Foto: Luka Zeković
16.11.2012. 14:11h

Viborg je izuzetna ekipa, ali Budućnost igra odlučujuću utakmicu i ima svoj cilj, kazala je lijevo krilo podgoričkog rukometnog kluba Majda Mehmedović.

Budućnost i Viborg odigraće u nedjelju utakmicu posljednjeg, šestog kola Lige šampiona.

Mehmedović je kazala da Budućnost očekuje izuzetno težak zadatak i da je Viborg, iako je bez pobjede ove sezone, ima izuzetnu ekipu.

"Imaju veliku bazu igrača i jake bekove. Spremali smo se za njih, znamo da će nam biti teže nego u Viborgu. Ovo nam je posljednja utakmica u ovoj fazi Lige šampiona, nadam se da ćemo ostvariti zacrtani cilj", kazala je Mehmedović na konferenciji za novinare.

Ona očekuej da Budućnost ponovi igru iz Viborga, posebno odbranu iz posljednjih 15 minuta utakmice.

Prema njenim riječima, utakmica protiv Viborga je odlučujuća, ali da u ekipi nema pritiska.

Pivot Suzana Lazović kazala je da joj je žao što je Budućnost porazom od Zvezde dovela sebe u situaciju da u posljednjem kolu rješava pitanje plasmana u Glavnu rundu.

"Nadam se da ćemo ispraviti greške koje smo pravili. Viborg je dobra ekipa i biće teško. Nadam se da će publika, koja nam je prošle sezone bila osmi igrač, biti tu da nas podrži", rekla je Lazović.

Saopšteno je da podgorički klub uoči nedjeljnog duela ima brojne probleme sa povredama, ali da su sve igračice biti na raspolaganju trener Draganu Adžiću.

U ekipi će biti i golaman Klara Voltering koja je propustila meč sa Zvezdom u Čehovu, kao i nedovoljno oporavljene Klodin Mendi i Jelena Živković.

Budućnost je u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvarila tri pobjede i dva poraza, a prvi duel u Viborgu dobila je 26:20.

Viborg je i nakon petog kola bez osvojenog boda.

Duel u dvorani "Morača" počeće u 19 sati.